Uitnodiging afscheidsreceptie dokter Boogaart en dokter Boogaart-Manassen

31 maart is de √°llerlaatste werkdag voor dokter Boogaart en dokter Boogaart-Manassen. Een beladen dag, zeker na zoveel jaar met veel plezier in het vak te hebben gewerkt. Het liefst willen zij deze dag in stilte voorbij laten gaan, maar wij vinden dat ze een groter afscheid verdienen!

Daarom zouden wij het ontzettend leuk vinden als u op vrijdag 31 maart op de (verrassings!) afscheidsreceptie van uw huisarts kunt komen. Van 16:00 tot 18:00 kunt u langs komen in Muzee Scheveningen, waar wij ze met een smoes mee naar toe zullen nemen.

Zoals sommige van jullie weten is Henk Boogaart bezig met het bouwen van een boot, klaar voor mooie reizen tijdens het pensioen. Mocht u een afscheidspresentje overwegen, dan zouden zij een bijdrage voor nieuwe fietsen voor op deze boot enorm op prijs stellen.

Wij hopen u vrijdag 31 maart te verwelkomen!

Team Huisartsen aan Zee

Adres Muzee Scheveningen:
Neptunusstraat 90-92
2586 GT Den Haag

Rekeningnummer cadeau: NL54INGB0008786181 tnv N.E. Boogaart

Foto door Adi Goldstein