Even voorstellen: Matthijs Engbrenghof en Nienke Boogaart

Het bericht over de praktijkovername is inmiddels per brief naar u verzonden. Wij willen ons wat uitgebreider aan u voorstellen.
Nienke Boogaart is geboren en getogen op Scheveningen, waarna voor haar studie Geneeskunde vertrokken naar het hoge noorden: Groningen. Matthijs Engbrenghof is geboren in Purmerend en op jonge leeftijd al naar het hoge noorden verhuisd: Texel, waar hij tot zijn studie heeft gewoond. Ook hij heeft de studie Geneeskunde vervolgens in Groningen gedaan.
Vanuit Groningen werden coschappen gelopen in Zwolle en Suriname, waar wij elkaar hebben ontmoet. Samen zijn we hierop terugverhuisd naar Scheveningen, om onze eerste werkervaring als arts op te doen. Matthijs was werkzaam bij de orthopedie in het Hagaziekenhuis, later op de Spoedeisendehulp in het Fransiscus ziekenhuis in Rotterdam. Nienke heeft bij de Interne geneeskunde in het Haaglanden Medisch Centrum gewerkt. Tijdens deze jaren in het ziekenhuis werd duidelijk dat Huisartsgeneeskunde voor ons de toekomst was, waarop we allebei voor de opleiding hebben gesolliciteerd. Twee jaar geleden mochten wij ons beiden huisarts noemen en zijn wij gaan werken bij verschillende praktijken verspreid door Den Haag.
We houden beiden enorm van reizen en zijn samen langere tijd in Zuid-Amerika geweest. Om het reizen te combineren met de grootste passie van Matthijs, surfen, hebben we een paar jaar geleden een busje omgebouwd tot camper. Hiermee zijn we uitgebreid in Zuid-Europa, maar ook Noorwegen geweest.
Ons meest recente geluk zit hem in onze puppy, Guusje. We vinden het heerlijk om met haar over het strand te lopen en als we werken wordt ze vertroeteld door de assistentes.
Scheveningen is ons thuis en we verheugen ons erop hier met u te werken. We staan open voor kennismakingsgesprekken de komende tijd.