Verbouwing bij Huisartsen Aan Zee

Vanaf maandag 22 augustus gaat er verbouwd worden bij Huisartsen aan Zee. Het is de bedoeling om in het praktijkdeel aan de Ankerstraat op de eerste verdieping twee extra spreekkamers erbij te krijgen. De vergaderruimte en de backoffice van de assistentes verhuist dan naar de tweede verdieping.

Deze verbouwing is nodig omdat de huisarts er steeds meer taken bij krijgt en ook de patiënten steeds vaker de huisarts bezoeken. Voor het zelfde aantal patiënten zijn er daarom steeds meer medewerkers nodig die allemaal ergens moeten werken. Gelukkig hebben we die mogelijkheid, al zijn de mogelijkheden na deze verbouwing wel op.

De totale verbouwing zal zo’n vijf weken gaan duren en de nodige overlast geven. We hebben het er graag voor over!

Foto door Erik Mclean